Starside
LightWEB
Startside

Om Narbuvoll    Friluftsliv    Turist på Narbuvoll?    Den Gule Side    Hva skjer?    Historien    Lokale lenker    Gammelt nytt

LightWeb
Aktuelle lenker til våre nærmeste omgivelser

Vår nærmeste nabo mot sør-øst er Tufsingdalen. Narbuvoll var en del av den tidligere Tufsingdalen skolekrets og det har derfor vært naturlig med et utstrakt samarbeid om skole, samfunnshus og andre møtepunkter. Tufsingdølene er stadig underlagt Narbuvoll menighet.

Narjordet ligger langs Nøra ca 13 km nord for Narbuvoll. Narbuvoll og Narjordet slo i 200x sammen sine fiskekortområder og vi har felles storviltforvaltning gjennom Nørdalen Viltstellområde.
I Narjordet finner du også Alaskan Husky Tour som tilbyr hundekjøring året rundt for store og små grupper.

Kjører du den vakre fjellvegen sørover fra kirka sommerstid, kommer du til Øversjødalen i Tolga kommune. Kommunikasjonene var nok enda tettere den gangen posten skulle fram over fjellet og Narbuvoll kirke var sognekirke også for øversjødølene.

På vår egen Os kommunes  hjemmesider kan du finne både det ene og det andre som er kjekt å vite.

Vi befinner oss i Fjellregionen som defineres til kommunene Røros, Os, Tolga, Tynset, Alvdal, Folldal og Rendalen. Regionsamarbeidet er utstrakt og viktig.

Røros  er distriktets turistmagnet og verdt en tur, enten det er for å oppleve historien, kafélivet, kunsthåndverkerne eller Rørosmartnan i februar.

Femunden og Femundsmarka er absolutt tilgjengelig fra Narbuvoll og et kjært  område for mange som liker å gå med ryggsekk.
MS Femund II og MS Svukku trafikkerer Femunden i sommermånedene. Enten du vil bruke båten for å komme deg til utgangspunktet for en tur i Femundsmarka eller du vil følge med på hele runden for å oppleve Femunden, finner du rutetidene  og mange andre opplysninger her.

Lokalavisa for Fjellregionen bærer det historiske navnet Arbeidets Rett - i dagligtale bare "Retten". Her kan du oppdatere deg på siste nytt i regionen - av og til dukker det opp noe helt lokalt også.
Østlendingen har lokalkontor på Tynset og skriver også av og til om hva som skjer i vår ende av fylket.

Andre aktuelle lenker:

www.rorosnett.no - Kultur, Natur og Miljø i Rørosregionen

www.skoginfo.no  - Portalen for skog, jakt og fiske

 
Narbuvoll

Adresse:
Telefon: +47
Mobil: +47
Webebside: www.narbuvoll.no
E-post: post@narbuvoll.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tilbakemeldinger

Facebook

Vær


Kart             

© LightWeb