Buene våre

Vi har to åpne buer i fjellet; Harrbekkbua og Engådalsbua. Begge er satt opp og driftes av Narbuvoll Grunneierlag. Du er velkommen innom både sommer og vinter.
I tillegg har vi en diger gapahuk på Langsanda der vi bl.a. feirer St.Hans i stor stil.

ENGÅDALSBUA

Engådalsbua er et populært turmål – spesielt vinterstid. Den ligger langs rundløypa (se skiløyper), bare 3 km fra Nyvollen.

Bua ble satt opp i 1987 og i 2017 feira vi 30-årsjubileum med gudstjeneste, tilbakeblikk og matservering. Det var et litt hustrig vær, så alt foregikk inne og det var mildt sagt fullt hus.

HARRBEKKBUA

Harrbekkbua i vinterskrud. Foto: Hege Narbuvoll

Harrbekkbua ble opprinnelig satt opp like innunder Øvre Harbekktjønna i 1994, men det viste seg etterhvert at tomta var uegna fordi det var for bløtt i grunnen. Vi tenkte og funderte og prøvde å gjøre det beste ut av det i mange år, men i 2017 tok vi oss på tak, plukka ned bua og satte den opp igjen på ny tomt. Den har fått en fantastisk utsikt og oppleves som mer tilgjengelig nå enn tidligere, særlig sommerstid.

GAPAHUKEN

På Langsanda bygde vi en diger gapahuk for en del år siden. Den bruker vi på St.Hansaften hvert åt, men den er også fin som le for den som går tur sommer og vinter og den har flott utsikt over Narsjøen og bygda.

Dette er fra St.Hansfeirninga. Det er normalt litt fredeligere på Langsanda.