Gudstjenester jula 2020

Narbuvoll kirke er for liten til å huse gudstjenestene julaften og nyttårsaften dersom gjelden smittevernregler skal overholdes, men fortvil ikke; menighetsrådet har planer for to gudstjenester vi vil huske for sin annerledeshet.

Julaften kl 1200 samles vi til en halvtimes gudstjeneste på kirkebakken. Det blir sang ved Sebastian E Holøien og parkering vil bli skilta. Kle deg godt og vær velkommen til en stemningsfull halvtime. Værmeldinga er foreløpig på vår side, så dette blir fint.

Nyttårsaften går fakkeltoget fra Fjellstua kl 2300 og midnattsmessa starter kl 2330, også på kirkebakken. Familien Ryen/Dirfeldt synger. Her har vi foreløpig ingen værmelding, men håper på det beste.

Vis hensyn, hold smittevernreglene, møt opp og bidra til en fin gudstjenesteopplevelse. Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *